Slutet av februari

27:e feb.
Jobbat hela dagen. Dagen gick hyfsat fort, vilket kändes skönt en söndag som denna. Köpte hem lite naturchips, gräddfil, vitlöksdipp & en gurka, så när jag och gubben kom hem blev det att dippa och se på tv. Skööön avslutning på en lyckad arbetsdag.

28e feb.
Idag händer inte så mycket förutom att jag & gubben ska spendera en himla massa pengar på mat. Just nu sitter jag dock och myser hos mormor och morfar (som alltid). Älskar att umgås med dem, det är bland det bästa jag vet! (en an de andra grejjorna är att umgås med farmor och farfar, så ni förstår vad som betyder mest i mitt liv)

Dagens humoröde: Innan jag började gå mot mormor och morfar, så funderade jag grundligt på att ta med mig saxen då jag tänkte att mormor kanske ville bli klippt, men jag tänkte att det var ju nyligt jag klippte henne så jag lämnade den hemma. Så fort jag ser mormor så säger hon att jag skulle behöva klippa henne kring öronen för att det ahr växt så mycket sen sist! Tänk om jag bara hade tagit den fördömda saxen så hade jag kunnat göra henne så glad!!

Kvällen bjuder förhoppningsvis på lite träning.


Digestive

25:e feb.
Råkade på prövning hos mormor och morfar igår. Hon försökte locka med en semla till kaffet, men se de gick inte! Var duktig och sa nej, och berättade att jag har slutat äta gofika för att gå ner nått kg. Så istället fick jag två digestive att tugga på. Tycker jag var lite duktig, då jag älskar semlor med sylt i!!

Efter en kaffestund och lite mys med morföräldrarna så bar det av till jobbet. Hände massa saker som gjorde mig enormt stressad.. Men kan nog inte gå in på vad som hände, här.. nåväl får duga med att det hände en "massa saker" innan matte kom och räddade situationen.

26:e feb.
Idag, samma visa, jobbbbbbbbbbb... sen förhoppningsvis hem till antnäs och träffa mina morföräldrars dotter och mina farföräldrars son, och deras dotter! Längtar så efter dem!

Ps: hittade en så söt bild på Pierre (lägg märke till strumporna!) haha

(Älskar dig ändå!) ;)

Rån, derby & jobb

24:e feb.
Fick denna morgon en chock när jag läste tidningen. Den 23:e var jag och ett antal andra statoilare på kurs i skellefteå, som handlade om Hot, våld & rån. Ingen av stationerna i stan brukar bli rånade för övrigt.. Imorse läste jag rubriken: Rån på statoil. och tänkte då: "aha nån har rånat statoil i södra delen av Sverige, så tråkigt" till jag kom på att det var kuriren jag läste, och det stod stationsgatan som underrubrik. WOPS!! kändes som rena rama skämtet, eftersom vi varit på kursen samma dag, men det var det tydligen inte.

Gårdagen innebar annars bara universitetet en stund på eftermiddagen då vi redovisade våra examinationsarbeten. Efter det var det bara fara och käka en snabbis innan jag & gubben begav oss till Coop arena för att se derby!
Säger bara: WOW! Härlig kross av Skellefteå! Hoppas det blir en trend.




25:e feb.
Idag = Jobb


22-23e

22a feb.
Middag hos pierres föräldrar - riktigt trevligt
Sen kulturens hus för att stå i garderoben och hänga in kläder till konsertfolket.

23e feb.
Varit i fiendeland idag på kurs. Hot, råd & våld. Väldigt intressant!
Hade en skitbra kursledare som var intressant att lyssna på.
Vi kom överens om att absolut inte prata hockey, pga risk för sammandrabbning då vi hade både lulefans och skellefteåfans på kursen samtidigt.. vad är det för sätt va?!
Nåväl, tur var väl det.

IMORGON = DERBY!



WTF!!?

Varit på life center idag.. fick både bra och dåliga nyheter!

Bra: Jag är en ung tjej..
Dåliga: Det kan ta upp till 9-12 månader för en disk i ryggen att läka!! 9-12 MÅNADER!!? Säsongen börjar på bara några månader.. men som tur är, så är jag en ung tjej.. vilket innebär att jag KAN vara tillbaka i spel om ca 1 månad.. vilket jag verkligen hoppas! men ryggen kommer inte vara helt bra förän om 9-12 månader.. helt sjukt!

.......................................................................

Smisk på pirre h!

2011-02-21

Life center!
Bussen går på ett tag, måste göra mina övningar, sminka mig & äta frukost..
Jajajajjajajajajaja....
Ska man kanske träna lite sen?? har gått upp 5kg senaste veckorna!! GAAAAAH!!
Blir nog träna..




2011-02-20

Tillbringat den största delen av dagen på Arcus. Jag & Gullgubben (& maja baja) har varit och kollat på dam fotboll ;) Mitt alvik spelade, men det gick inte så bra, slutade på 4e plats (sist med andra ord). Men bättre lycka nästa gång! Var i alla fall en fröjd att se fotboll under en hel dag!

På tal om fotboll, så hoppas jag snart vara på fötter igen! Life center väntar i morgon och då får vi se hur långt kvar jag har på rehaben. (Håller tummarna!!!)



2011-02-19

Fan-tastiskt vilken underbar kväll!! Samlade ihop ett gäng härliga killar och tjejerförfest, allstar & efterfest!

Tack till alla involverade! Ni är underbara!
Tack till Honken & Snigeln för erat engagemang i kvällen!

Här är några bilder som beskriver kvällen rätt så bra :)





2011-02-18

För 20 år sedan var jag 4 dagar gammal idag, kan inte förstå att tiden går så himla fort.. mamma och pappa håller nog med mig.

Imorgon smäller det, är jävligt taggad.
Häktet nästa!


RSS 2.0