Nerverna sviktar

På onsdag gäller det!

Är nervös för en massa grejer just nu.. idag ska jag jobba natt, lite nervös, för de var ett tag sen, sen onsdag, och efter det så kommer min första seriematch.. oooo... shaking!

Nåväl. Vi pratar om något roligt istället.
Har som sagt börjat odla egna växter och kryddor: Persilja, pumpa, gräslök, smörgåskrasse, vanlig krasse & rädisor. Dessutom har de börjat växa riktigt mycket!
Lite spännande bilder från igår. (Idag är de dubblet så stora, blir nästan stressad när de växer så de knakar)








Nu var det länge sen tangentbordet användes..

Men jag har mina skäl.. För det första så har jag varit i fjällen ca 1,5 vecka, väldigt mysigt. För det andra så har jag haft fullt upp med jobb, vänner, familj och två större projektarbeten i skolan.. Puhh.. inte lätt.

Nog med bortförklaringar.. ;)

Gårdagen började med att jag CYKLADE (WOW) till mormor och morfar, lånade deras bil och for till life center en sväng för att höra om min rehabilitering går framåt, det gjorde den. (happy face) Sen for jag tillbaka en stund till mormor och morfar och då kom farmor och farfar dit en sväng på kaffe. När farmor och farfar skulle åka så följde jag med dem, först på storheden för att köpa ett litet växthus och nå frön, sen till ersnäs för att så dessa. KUL!
När vi sått fröna klart så åkte jag och farmor till min farbror och min kusin på ännu lite kaffe. För att sedan efter det besöka mina föräldrar och syster.. SHIT! har varit överallt känns det som..
Sen kom min underbara sambo och hämtade mig så äntligen var jag hemma. (fast egentligen längtar jag ut till alla igen, har inte riktigt ro att sitta hemma)

P&K


RSS 2.0